Tuotesarjamme Environ

Julkaistu 27.04.2017

Käytämme hoitolassamme vitamiinisarja Environia, jossa pääasiana on a-vitamiini. Päätimme kertoa teille hieman tarkemmin kyseisestä sarjasta.
Environ® –ihonhoitosarjaa myydään ainoastaan koulutettujen ihotautilääkäreiden sekä kosmetologien kautta 66 maassa. Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän ihonhoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihon rakenteessa saataisiin aikaan. Environin motto on kolme t:tä; Tiede, Tutkimus, Tulokset.


Jalat kesäkuntoon

Julkaistu 09.03.2017

Jalkojenhoito tulee erityisen tärkeäksi kevään ja kesän lähestyessä. Jalkojen hoitaminen on toki tärkeää ympäri vuoden, mutta etenkin kun paljaat varpaat ja avonaiset kengät tulevat ajankohtaisiksi, jalkojen hoitaminen kotona ja ehkäpä myös visiitti ammattilaisen luona jalkahoidossa ei ole yhtään pahitteeksi.
Ajattelimmekin nyt kerrata muutamia seikkoja siitä, miten ja miksi jalkoja tulisi hoitaa sekä kotona että ammattilaisen luona.


Millan tarina – viimeinen osa

Julkaistu 06.02.2017

Aloitimme Millan kanssa vuosi sitten tammikuussa Environ hoidot. Hän on kärsinyt akneihosta pitkään, ja halusimme testata, saisimmeko Environin hoidoilla ja tuotteilla aikaan muutoksia. Teimme erivahvuisia kuorintoja, imeytyksiä ja aloitimme myös neulaushoidon.
Milla käytti kokoajan myös kotonaan environin tuotteita.
Saimme ihon hyvin rauhoittumaan, pehmentymään sekä tasoittumaan. Otsan ihon saimme lähes kokonaan tasaiseksi. Millan tapauksessa kuitenkin akne on suurimmaksi osaksi hormonaalisista tekijöistä johtuvaa, joten lopullista ja täydellistä parannusta emme tähän kuitenkaan valitettavasti saaneet.


Environ- päivä

Julkaistu 26.01.2017

Pääsimme viimeviikonloppuna nauttimaan Environ- päivästä Crowne Plazaan. Tilaisuus oli järjestetty kaikille Environin ammattilaisille, jotka uskovat A-vitamiinin voimaan. Oli mahtavaa, että meitä oli päässyt paikalle niin iso joukko. Heti alkuun päästiin nauttimaan herkullisista lounasbuffetin antimista.


Joululahjapaketit meiltä

Julkaistu 28.11.2016

On taas vuoden ihanimman juhlan aika. Joulu tuo mukanaan paljon hyvää ja ihanan tunnelman, mutta osalle myös stressin. Nimittäin joululahjoista.
Me Blushingtonissa pystymme samaistumaan tähän ja siksipä haluammekin auttaa ja tarjota lahjapulmiin ratkaisun.


Ihon Hyvinvointi – osa 3

Julkaistu 17.11.2016

Tässä viimeisessä osassa kerromme, miten ihoa tulisi hoitaa, minkälaisia vaikutuksia oikealla – ja myös vääränlaisella ihonhoidolla on ja miten tärkeitä ovat oikeanlaiset ihonhoitotuotteet.


Esittelyssä Jenni, Blushingtonin uusi vahvistus.

Julkaistu 26.10.2016

Moikka! Aloitin työt Blushingtonissa, joten nyt on hyvä hetki esittäytyä. Olen Jenni, 25-vuotias kosmetologi ja kauneusvloggaaja. Blushingtonissa teen klassisia ripsipidennyksiä, sokerointeja, jalkahoitoja, hierontoja ja Environ-koulutuksen jälkeen myös kasvohoitoja. Minulla on myös vankka kokemus rakennekynsien teosta, joten tiedossa on varmasti myös Bio Sculpture-koulutus tulevaisuudessa.


Ihon Hyvinvointi – osa 2

Julkaistu 24.10.2016

Ihon hyvinvointi on hyvin laaja käsite ja siihen vaikuttaa monet asiat. Kerromme nyt kolmiosaisessa postauksessa siitä, mitkä meidän mielestämme ovat tärkeipiä seikkoja ihonhoidossa ja sen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.


Ihon Hyvinvointi – osa 1

Julkaistu 27.09.2016

Ihon hyvinvointi on hyvin laaja käsite ja siihen vaikuttaa monet asiat. Kerromme nyt kolmiosaisessa postauksessa siitä, mitkä meidän mielestämme ovat tärkeipiä seikkoja ihonhoidossa ja sen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.


Ennaltaehkäise ja suojaa ihon pigmenttimuutoksia

Julkaistu 24.08.2016

Tekikö kesä iholle pigmenttiläiskiä? Ihon pigmenttimuutokset; maksaläiskät, melasma, chloasma, hyperpigmentaatio, miten niitä kutsutaankaan, ovat todellinen haaste kosmetiikalle ja erilaisille hoitomenetelmille. Kaikkialla maailmassa yleistyneet pigmenttiläiskät syntyvät UV-säteilyn ja hormonien vaikutuksesta, mutta niiden lisääntymistä edesauttavat myös erilaiset kemikaalit ja ihon kuorinnat, jotka ohentavat ihoa ja altistavat sen valovaurioille.