Environ- päivä

Julkaistu 26.01.2017

Pääsimme viimeviikonloppuna nauttimaan Environ- päivästä Crowne Plazaan. Tilaisuus oli järjestetty kaikille Environin ammattilaisille, jotka uskovat A-vitamiinin voimaan. Oli mahtavaa, että meitä oli päässyt paikalle niin iso joukko. Heti alkuun päästiin nauttimaan herkullisista lounasbuffetin antimista.

Kuva: Anu Herrala

Kuva: Anu Herrala

Kuva: Jenni Janas

Kuva: Jenni Janas

Heti lounaan jälkeen alkoikin kiinnostavin osuus eli “koulutus”. Pääsimme näkemään tuoteuudistukset ja kuulimme paljon kiinnostavaa tietoa taustoista, kehityksestä ja tuloksista. Paljon tuli meillekkin uutta ja ihanaa, josta te pääsette nauttimaan. Paikalle oli saatu myös itse Dr Des Fernandes, Environin luoja, joka oli sattumoisin samoihin aikoihin tullut Suomeen ihailemaan lapin revontulia. Meidän iloksemme hän pääsikin siis tulemaan paikanpäälle vastailemaan meidän useisiin kysymyksiin, jotka olivat askarruttaneet meitä.

Kuva: Jenni Janas

Kuva: Jenni Janas

Pääsimme myös ottamaan hänen kanssaan kuvan. Kuinka hurmaava herrasmies. <3 Toivotaan että hän pääsee pian uudelleen Suomeen.

File 26.1.2017 13.11.26

Illan kruunasi upea illallinen, jossa pääsimme samalla keskustelemaan muiden osallistujien kanssa. Illallisen aikana palkittiin myös Environ pitkäaikaisin yhteistyökumppani. Aika ihana muistaminen.

Kuva: Anu Herrala

Kuva: Anu Herrala

environ_iltatilaisuus

Illallisen jälkeen meille esiintyi Ida Elina. Hän yllätti meidät täysin musiikillaan, hän esitti meille esim. coverin Pharrell Williamsn Happystä. Tilaisuus oli upeasti järjestetty. Iso kiitos Vitamionin Minnalle ja Ollille!

Kuva: Jenni Janas

Kuva: Jenni Janas

Tiesitkö että Environ on ollut suomessa jo 15 vuotta?
Environilla onkin menossa Instagramissa kilpailu koko tämän vuoden ja palkinto jaetaan joka kuukausi. Kisaan voi osallistua kuka tahansa Instagram-käyttäjä ottamalla jollakin tavalla Environiin liittyvän kuva ja tägäämällä sen #EnvironSuomi15. Kuukauden tuotepalkinto arvotaan edellisen kuukauden aikana tulleiden kuvien joukosta. Ensimmäinen palkinto arvotaan 15.2.2017 ja viimeinen 15.1.2018.

Environ ilmoittaa voittajalle heti arvonnan jälkeen kommentoimalla kuvaa Instagramissa sekä jakamalla kuvan EnvironSuomen Instagram-tilille.

16266055_1872204069724916_752101557681068223_n

Blushingtonin tytöt kiittää ja kumartaa. <3

Vastaa

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.