Esittelyssä Jenni, Blushingtonin uusi vahvistus.

Julkaistu 26.10.2016

Moikka! Aloitin työt Blushingtonissa, joten nyt on hyvä hetki esittäytyä. Olen Jenni, 25-vuotias kosmetologi ja kauneusvloggaaja. Blushingtonissa teen klassisia ripsipidennyksiä, sokerointeja, jalkahoitoja, hierontoja ja Environ-koulutuksen jälkeen myös kasvohoitoja. Minulla on myös vankka kokemus rakennekynsien teosta, joten tiedossa on varmasti myös Bio Sculpture-koulutus tulevaisuudessa.

Processed with VSCO with q4 preset

Olen opiskellut paljon elämän aikana ja nyt aikuisena päätin lähteä opiskelemaan kosmetologiksi. Olen aina tiennyt haluavani tehdä töitä kauneuden parissa ja kouluttautuminen unelma-ammattiini on ollut yksi parhaimmista päätöksistä mitä olen tehnyt. Opiskellessa kosmetologiksi kiinnostus kauneudenhoitoa kohtaan vaihtui intohimoksi ja valmistuinkin erinomaisilla arvosanoilla luokkani parhaana.

Kosmetologin ammatissa yhdistyy kaikki asiat mistä nautin työnteossa ja kauneudenhoidossa. Paras asia kosmetologin työssä on antaa pieni luksushetki arjen keskelle. Jokainen päivä on erilainen ja asiakkaat ovat aivan mahtavia!

Toivottavasti myös me nähdään joku päivä hoidon merkeissä! Ihanaa syksyä juuri sinulle ja muista hemmotella itseäsi, koska olet sen ansainnut!

img_6115

Jenni

Vastaa

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.