Millan tarina – 5

Julkaistu 27.07.2016

Aloitimme Millan ihon hoitamisen helmikuun alussa Environ-tuotteilla ja nyt hoitokertoja on takana jo 11. Alussa Millalle tehtiin siis Environ® Vahvistava A-vitamiini-laitehoito, jolloin peptidit, A-vitamiini ja antioksidantit imeytetään ultraäänellä ihon syvempiin kerroksiin. Ennen imeytystä käytimme hänelle Lac-Pamgel 10%:sta maitohappogeeliä kuorintaan. Se on turvallinen kuorinta, ja sitä voidaan käyttää alussa melkeinpä jokaiselle Environ-hoidot aloittavalle asiakkaalle.

Tämän jälkeen siirryimme Millan ihon hoidossa askeleen eteenpäin.
Aloitimme Environin LACM Cool Peel-systeemin, joka käsittää neljä vahvuutta voidemaista maitohappokuorintaa. Millan ihoa aloimme siis hoitaa LACM 2-kuorinnalla, joka on suunniteltu hoitolakäyttöön. Koska kuorinta on vahva, sen jälkeen emme ole tehneet laitehoitoa. Kuorinnan jälkeen olemme jatkaneet hoitoa manuaalisesti hieronnalla ja naamiolla.

milla edestä 5

Nyt olemme taas hieman muokanneet hoito-ohjelmaa. Palasimme aiempaan Lac-Pamgel 10%:seen kuorintaan jonka jälkeen jatkamme hoitoa imeyttämällä ultraäänellä ihoon Environin Treatment gelin lisäksi Environin Sono DFP 321 – peptidiseerumia. Tämä seerumi on Millan iholle erityisen hyvä siksi, että se pehmittää aknen jäljiltä jäänyttä arpeutumaa. Seerumi auttaa myös parantamaan ihon väriä ja elastisuutta.
Tätä hoito-ohjelmaa olemme tehneet nyt noin kaksi kertaa kuussa, ja jatkamme vielä useampia kertoja.

milla sivusta 5
Ihon sävy on tasoittunut entisestään.

Normaalisti olemme siis pitäneet hoitovälin kahdessa viikossa, mutta nyt Millan ollessa kesälomalla, on viimeisestä hoitokerrasta kulunut kuukausi. Kotona Milla kuitenkin edelleen hoitaa ihoaan Environin puhdistustuotteilla sekä Environin BodyOililla.
Ensi viikolla palaamme jälleen hoitojen pariin, ja mielenkiinnolla odotan, miltä iho näyttää loman jälkeen!

Yhteistyössä:

Vitamion Oy
environ1

Vastaa

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.