Sileä iho läpi vuoden

Julkaistu 09.08.2016

Yksi ihanin tunne mitä tiedämme on iho sokeroinnin jälkeen. Iho tuntuu pehmeältä, sileältä ja tunne pysyy viikkoja. Ja kun käyt säännöllisesti sokerointiväli pitenee. Sokerointi sopii jokaiselle ja kaikille alueille.

Käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional sokeria, ja olemme käyneet valtuutetun maahantuojan koulutuksen. Alexandria Professional on Kanadalainen sokeroinnin uranuurtaja. He ovat kehittäneet tuotteitaan ja koulutustaan jo yli 20 vuotta. Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.

Alexandria Sokerointi

Alexandria sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sen kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Siinä ei ole mitään lisä- tai kemiallisia aineita ja se on täysin myrkytön. Sokerimassa koostuu vedestä, glukoosista, arabikumista ja sitruunamehusta. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, sillä voi poistaa lyhyttä karvaa ja on hygieenistä. Seos on iholle helposti liukuva sokerimassa, joka ei polta ihonpintaa. Esimerkiksi verrattuna karvojen epiloimiseen, vahaukseen tai höyläämiseen, sokerointi kuorii ja kosteuttaa samalla ihoa ja vähentää sisäänpäin kasvavien karvojen muodostumista.

Jos haluat pitää ihon sileänä ja häiritsevät ihokarvat poissa, sokerointia voi tehdä vuoden ympäri. Vuoden kuumimpina kuukausina sokerointi sesonki on kuumimillaan koska vaatteet vaihtuvat kevyimpään ja paljasta ihoa jää enemmän esille. Ensimmäisellä sokerointikerralla ihon saa sileäksi, mutta useinmiten suurin osa karvoista on lepotilassa ja ne saattavat ilmestyä viikon parin jälkeen jo näkyviin. Siksi hyvä sokerointiväli olisi aluksi noin 3-4 viikkoa, jolloin karvojen kasvun saataisiin tasoittumaan samanaikaiseksi. Suosittelemme, että sokerointikertojen välissä ei epiloida tai höylätä sänkeä ollenkaan. Karvojen laatu (paksuus ja määrä) vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti niiden kasvu alkaa hidastumaan ja heikkenemään. Tämän aikaan saamiseksi suosittelemme käymään säännöllisesti sokeroinnissa.

IMG_1384

Huomioi tämä tullessasi sokerointiin. Älä kuori ihoa päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä äläkä hoitoa seuraavana päivänä. Parhain karvojen pituus sokeroinnille on 5 mm-1 cm, eli noin parin viikon sänki. Jos karva on liian lyhyt ei kaikkia karvoja välttämättä saada irti. Jos karva on taas liian pitkää saattaa sokerimassan levitys tuntua kivuliaalta, koska sen levitys ja repäisysuunta on päinvastainen kun lämminvahojen kanssa. Pitkää karvaa voit trimmata ennen sokerointiin tuloa.

Hoidon jälkeen:

 • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
 • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.
 • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
 • Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
 • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

Hintaesimerkkejä:

 • Brassi 60 €, käydessäsi max. 6vko välein hinta on 48€
 • Kainalot 25€
 • Reidet ja sääret 60 €
 • Sokerointipaketit:

 • Sääret, kainalot ja bikiniraja 75 €
 • Brassi, kainalot ja sääret 100 €

  Varaa oma aikasi tästä.

Saapuessasi sokerointiin Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan n.10 min ennen varattua aikaa mahdollista peseytymistä/siistiytymistä varten. Kuivaihoisempi voi levittää iholle kevyen kosteusvoiteen, mutta paksuja ja rasvaisia vartaloöljyjä tai voidemaisia vartalovoiteita kannattaa välttää, koska ne eivät täysin puhdistu ihon pinnalta desinfiointiaineilla. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.

Vastaa

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.