Tuotesarjamme Environ

Julkaistu 27.04.2017

Käytämme hoitolassamme vitamiinisarja Environia, jossa pääasiana on a-vitamiini. Päätimme kertoa teille hieman tarkemmin kyseisestä sarjasta.

Environ® –ihonhoitosarjaa myydään ainoastaan koulutettujen ihotautilääkäreiden sekä kosmetologien kautta 66 maassa. Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän ihonhoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihon rakenteessa saataisiin aikaan. Environin motto on kolme t:tä; Tiede, Tutkimus, Tulokset.

Environ® -ihonhoitotuotteet ovat suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Ne ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Säilöntäaineita ja tuoksua käytetään vain tarvittaessa. Kaikki Environ® -tuotteet ovat testattu vain vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

Environ® -päätuotelinjat perustuvat portaittain voimistuviin aktiiviainesosa- ja vitamiinipitoisuuksiin, jolloin asiakkaan iho totutetaan voimakkuuksiin asteittain.

Environ® –ihonhoitotuotteiden perustana on A-vitamiini retinyylipalmitaatin ja -asetaatin muodossa. Monet muutkin tuotteet sisältävät A-vitamiinia, mutta Environ® on ainutlaatuinen käyttäessään A-vitamiinia nousevissa konsentraatioissa. Tämä mahdollistaa ihon hoidon korkeimmilla A-vitamiinipitoisuuksilla ja minimoimaan mahdollisen A-vitamiinireaktion (ihoärsytykset), mikä on yleistä kaikille A-vitamiinimuodoille.

Environ® on edelläkävijä käyttäessään stabiloitua ja erittäin tehokasta C-vitamiinimuotoa. C-vitamiini on vapaiden radikaalien tuhoaja ja sillä on tärkeä rooli kollageenin tuotannossa. Yhdessä A-vitamiinin kanssa käytettynä se toimii tehokkaammin ihon veltostumista vastaan. Se auttaa myös tasoittamaan ihon väriä ja vähentämään maksaläiskiä. C-vitamiini on välttämätön kauniin ja kuulaan ihon ylläpitämiseksi.

environ

Skin EssentiA -linja

Environ® – A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa Skin EssentiA AVST -tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa.

Säilöntäaineita ei ole lisätty Skin EssentiA AVST -sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaakseen iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

Tällä portaittain voimistuvalla vahvuusketjulla saadaan pitkäaikainen hyöty. Ihosi tottuu asteittain aktiiviainepitoisuuksiin, jolloin saavutetaan parhaat pitkäaikaiset tulokset ja vältetään mahdolliset A-vitamiinireaktiot

Environ Youth Essentia – sarja

Todellinen age control -sarja, jolla luvataan näkyviä tuloksia jo muutamassa kuukaudessa. Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmä pidentää ihon nuoruutta asteittain voimistuvien A-vitamiini-, antioksidantti- ja peptidipitoisuuksien avulla.

youth

Tämä sarja on suunniteltu erityisesti rasvaiselle, akne- ja ongelmaiholle. Sarja sisältää Australian teepuuöljyä sen antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi sekä salisyylihappoa kuorimaan ihoa hellävaraisesti. Sarja ei sovi aspiriini- eli salisyylihappoallergisille.

cof

Environ Intensive – sarja

Tämä sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään aina AVST- ja Youth EssentiA -sarjan lisänä.
cof

Environ Evenescence – sarja
Tämä sarja onsuunniteltu kirkastamaan ihoa ja tasoittamaan ihon värivirheitä. Sopii hyvin pigmenttiläiskiin, couperosaan, aurinkovaurioille ja hienoille rypyille sekä terveen ihon ylläpitoon.

Environ Sun Care – sarja
Tästä linjasta löytyvät lisäsuojavoiteet UV-säteilyä vastaan. Suojakerroin 15 sekä UVA- että UVB-säteille.

cof

Environ Body – sarja

Tämä sarja on suunniteltu hoitamaan ja kiinteyttämään vartalon ihoa.

cof

Environ – hoidot

Environ -hoidon kohteet

– Aurinkovaurioinen, veltostunut, ohentunut iho
– Rypyt, juonteet, arvet
– Pigmenttiläiskät, couperosa
– Akne, rosacea
– Terveen ihon ylläpito

Environ Kosteuttava A-vitamiinihoito

Tämä ihon toimintoja stimuloiva, käsin tehtävä hoito kosteuttaa ihoa ja ravitsee sitä A- vitamiinilla ja antioksidanteilla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Environ Kirkastava C-vitamiinihoito

Ennen hoitoa sekoitettava C-vitamiiniseerumi takaa ihollesi C-vitamiinin tuoreimmillaan. Loistava käsin tehtävä hoito pigmenttiläiskille, ohuelle ja hienoryppyiselle iholle.

Environ mikroneulaus

Tämän palvelu sisältää Mikroneulaus + vitamiinien imeytys hoidon lisäksi sarjaan tarvittavan mikroneulausrullan. Mikroneulausrulla on asiakkaalle henkilökohtainen. Hoitosarjalla saavutetaan näkyvä ihon nuorentuminen ja uudistuminen. 1 mm pituinen mikroneulaustela stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa aktiiviaineiden läpiviennissä ihon sisään. Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, ihon värin tasoittamiseen, ihon vahvistamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.

Environ Syväpuhdistava A-vitamiinihoito

Kevyt kemiallinen kuorinta AHA-hapoilla kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä tehostaa vitamiinien imeytymistä syvemmälle. Käsin tehtävä hoito sopii erityisesti aurinkovaurioiselle, kuivalle tai tukkeutuneelle iholle.

Environ Vahvistava A-vitamiini- tai peptidihoito

Todellinen age-control –laitehoito, jolloin peptidit, A-vitamiini ja antioksidantit imeytetään ultraäänellä ihon syvempiin kerroksiin. Ihon neulaaminen ennen imeytyshoitoa tehostaa aineiden imeytymistä monituhatkertaisesti. Peptidit, A- ja C-vitamiini stimuloivat kollageeni- ja elastiinituotantoa sekä lisäävät ihon kosteutta, jolloin tuloksena on kuulas ja nuorekas iho. Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti tarkoitettu iholle, jossa on näkyviä ikääntymisen merkkejä.

cof

environ1

Vitamion Oy
Kukkakauppa Floranna

Vastaa

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.